Featured Article

Waarom moet je buikvet verdwijnen?

Zij, die te zwaar zijn, weten over het algemeen, maar al te goed dat overtollig lichaamsvet niet gezond is. Te veel buikvet verhoogt het risico op het krijgen van een hartinfarct, diabets type 2, hart- en vaatziekten en zelfs kanker en andere aandoeningen. Het vet dat aanwezig is in en rond de buik is nadeliger… Read More »

Gezond, lekker en goedkoop afvallen

Je kunt afvallen door lekker en vooral gezond te blijven eten. Het klinkt tegenstrijdig, maar het is mogelijk met het dieet van Oscar Helm (voedingsdeskundige). Het is een zeer lekker en goedkoop dieet.  Oscar Helm heeft het boek “De Afslank Receptenbijbel” geschreven met meer dan 100 overheerlijke recepten. Alle maaltijden zijn zo lekker dat het… Read More »

Afvallen met de Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm

Wanneer je in een magazine een advertentie ziet waar wordt beloofd dat je gemakkelijk in 14 dagen 15 kilogram kunt afvallen, raad ik je aan om snel door te bladeren. Je moet niet in dergelijke advertenties geloven. Je zult een dieet voorgeschoteld krijgen waarbij je jezelf moet uithongeren en dat kan nooit gezond zijn. Zo’n… Read More »

Afvallen met het dieet van Oscar Helm

We horen en zien vaak op de tv dat de gevaren, op het gebied van gezondheid, groot zijn als we een overtollig lichaamsgewicht hebben. Gezond afvallen met het dieet van Oscar H Als we te zwaar zijn, hebben we overtollig lichaamsvet. Overtollig lichaamsvet is een belangrijke veroorzaker van lichamelijke klachten. Overtollig lichaamsvet kan zorgen dat… Read More »

Gezond afvallen met het Keto dieet

Het is belangrijk dat als je weet dat je overgewicht of obesitas (ernstig overgewicht) hebt, er te veel overtollig lichaamsvet in je lichaam aanwezig is. Dit overtollig lichaamsvet is gevaarlijk voor je gezondheid. Het is een belangrijke veroorzaker van bepaalde ziektes zoals: hart- en vaatziektes, kanker, gewrichtsklachten, reuma, galstenen, rugklachten, te hoge bloeddruk, slaapapneu enz.… Read More »

Het Keto dieet om af te slanken

Wil je afslanken, vooral nu de feestdagen weer achter de rug zijn, of gewoon om straks slank over het strand te kunnen lopen, dan is het Keto dieet zeker aan te raden. Het is nog niet zo lang geleden dat de uitkomst van een studie van Nederlandse diëtisten heeft bewezen dat het ketogeen dieet bijzonder… Read More »

Verantwoorde voeding en yoga

We weten allemaal dat gezonde voedingsproducten goed voor ons zijn. Wanneer we de gezonde voedingsproducten combineren met yoga, zal dat samen een bijzonder groot effect hebben op je lichamelijke gesteldheid. Yoga is vooral de laatste jaren bijzonder populair geworden. Het is een sport die gebruikt wordt om het evenwicht tussen je lichaam en geest te… Read More »

Gezonde voeding en yoga is nuttig

Wanneer je yoga gaat beoefenen, zul je merken dat het rustgevend is. Yoga is eigenlijk een leefstijl. Er zijn er veel, die, voordat ze aan yoga beginnen, denken dat yoga een sport of een bepaalde manier van ontspannen is waarbij je meerdere poses moet uitvoeren op een mat. Dat klopt wel, maar yoga is veel… Read More »

Gezond door voedzaam voedsel en sporten

Wanneer je te zwaar bent, is het noodzakelijk dat je gaat afvallen. Overgewicht, dus overtollig lichaamsvet, levert gevaar op voor je gezondheid. Overtollig lichaamsvet is een belangrijke veroorzaker van bepaalde vormen van kanker, hart- en vaat ziektes, reuma, gewrichtsklachten, diabetes type 2 en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarom is het belangrijk dat… Read More »

Ondersteuning voor gezond afvallen

Afvallen als je te zwaar bent, is noodzakelijk. Personen, die overgewicht hebben, weten dat het leven dan vaak niet gemakkelijk is. Wanneer je te veel overgewicht hebt, word je snel moe en lusteloos. Ook komt overgewicht niet ten goede aan je uiterlijk vertoon. Daarbij is ondersteuning voor gezond afvallen belangrijk. Dit kun je doen door… Read More »

Gezond afvallen met een lekker dieet

Gezond afvallen met een lekker dieet klinkt als een sprookje, maar is toch mogelijk. Bij zo’n dieet moet je dan wel gezonde en lekkere maaltijden kunnen gebruiken waarbij ook tussendoortjes niet verboden zijn. Dat is het dieet van Oscar Helm. Het is ook zeer belangrijk dat je niet te mager wordt. Je moet geleidelijk afvallen,… Read More »

Snel afvallen is niet verstandig

Wanneer je te veel overtollig lichaamsvet hebt, dus te zwaar bent, kom je op een punt dat je graag snel wil afvallen.  Snel afvallen is niet verstandig. Wanneer je met een dieet snel gaat afvallen, is dat vaak maar voor een korte periode de oplossing. Ga je een dieet volgen waarmee je snel afvalt, dan… Read More »

Wat ga je doen als je te zwaar bent?

Wanneer je je hele leven al worstelt met overgewicht, dan weet je wat het is en wat voor nadelen het heeft. Het is bekend dat overtollig lichaamsvet gezondheidsrisico’s heeft. Ook zul je bij overgewicht minder gaan bewegen, omdat dat nu juist steeds moeilijker wordt. Door het minder bewegen verbrand je minder calorieën en word je… Read More »

Begin vandaag nog met afvallen

Wanneer je zwaarder wordt, merk je dat je steeds meer problemen met bewegen krijgt. Je bent eerder moe en daarom ga je automatisch steeds minder bewegen. Wanneer je overgewicht hebt, heb je een groter risico op het krijgen van ziektes. Wanneer je gaat afvallen en je raakt enkele kilo’s kwijt, dan zul je dat lichamelijk… Read More »