Een gezond en vooral lekker dieet.

Het klinkt tegenstrijdig, maar het is mogelijk om af te vallen met een dieet dat lekker en gezond is. Dat is het dieet van Oscar Helm. Het is een dieet waarbij je lekker moet blijven eten waarbij je dan ook nog afvalt. Afvallen kan noodzakelijk zijn. Wanneer je overtollig lichaamsvet hebt raad ik je aan… Read More »

Als afvallen de enige oplossing is.

Er zijn personen die last hebben van overgewicht. Ze hebben daar vaak al van alles aan proberen te doen, maar niets heeft geholpen. Als afvallen de enige oplossing is om weer gezond te worden, kun je niets anders doen dan te zorgen dat je het overtollige lichaamsvet gaat verbranden. Nu is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. Personen… Read More »

Wie wil er niet afvallen?

Je kunt je afvragen “wie wil er niet afvallen” als je last hebt van te veel overtollig lichaamsvet? Daarop is het antwoord gemakkelijk te geven. Bijna iedereen die te zwaar is wil afvallen. Overgewicht is esthetisch niet mooi, maar zeker schadelijk voor je gezondheid. Overtollig lichaamsgewicht kan zorgen voor hart- en vaatziektes, bepaalde vormen van… Read More »

Afvallen hoeft niet moeilijk te zijn.

Wanneer je last hebt van overtollig buikvet is dat niet alleen een probleem omdat het er niet mooi uitziet, maar wordt vooral in verband gebracht met bepaalde ziektes. Door het overtollige buikvet loop je een extra groot risico op het krijgen van hart- en vaatziektes, maar ook bepaalde vormen van kanker, diabetes type 2, gewrichtsklachten,… Read More »

Afvallen met een gezonde lifestyle

Een efficiënt dieet gaan volgen is niet zo moeilijk als het lijkt. Personen met een overgewicht hebben vaak al meerdere diëten geprobeerd en hadden geen resultaat. In veel gevallen werden ze na het dieet dat gevolgd werd nog zwaarder dan dat ze voor het dieet waren. Deze personen zijn er moedeloos van geworden en zeggen… Read More »

Als afvallen een noodzaak is.

Je weet dat je te zwaar bent en je hebt er ook al meerdere diëten voor gevolgd, maar toch lukt het niet om af te vallen. Dat werkt frustrerend en ontmoedigend. Steeds als je met een dieet of afslankmethode begint val je eerst even af en daarna kom je weer snel aan. Dat noemen we… Read More »