Afvallen met een gezond dieet.

Je kunt afvallen met een gezond dieet. Het is een dieet waarbij je alleen maar de gezonde voedingsstoffen kunt gebruiken en lekker kunt blijven eten en geen honger hoeft te lijden. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat dieet is er. Het is het dieet van Oscar Helm (voedingsdeskundige). Wanneer je te… Read More »

Afvallen als je te zwaar bent.

Wanneer je te zwaar bent, dus te veel lichaamsvet hebt moet je ervoor zorgen dat je gaat afvallen. Overtollig lichaamsvet is een belangrijke veroorzaker van bepaalde ziektes. Daarbij kun je denken aan kanker, hart- en vaatziektes, bepaalde vormen van kanker, gewrichtsklachten, reuma en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook kan het bij te… Read More »

Afvallen als je te zwaar bent moet!

  Afvallen als je te zwaar bent moet, omdat je graag gezond wil blijven. Zodra je overtollig lichaamsvet hebt, loopt je een gezondheidsrisico. Dat moet je voorkomen. Dat kan als je maar zorgt dat je het overtollige lichaamsvet kwijtraakt. Het overtollig lichaamsvet kan hart- en bloedvaat problemen veroorzaken, maar ook een verhoogde bloeddruk, kanker, diabetes… Read More »

Afvallen voor je gezondheid.

  Wanneer je te zwaar bent moet je afvallen voor je gezondheid. Je zult, wanneer je wilt gaan afvallen vaak niet in de eerste plaats denken aan je gezondheid, maar hoe dat je eruitziet. Vetrollen zijn niet mooi en wil je altijd verbergen. In veel gevallen dragen personen met overgewicht te ruime kleren. Daarmee kunnen… Read More »

Afvallen is voor velen geen pretje.

Wanneer je te zwaar bent en dus te veel lichaamsvet hebt, moet je afvallen. Te veel lichaamsvet is een belangrijke veroorzaker van ziektes. Daarbij kun je denken aan hart- en vaatziekten, maar ook aan een verhoogde bloeddruk, kanker, gewrichtsklachten en diabetes type 2 en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ook loop je het… Read More »

Overgewicht is een sluipmoordenaar.

Vaak hoor je het zeggen “overgewicht is een sluipmoordenaar”. Daaraan is niets verkeerd gezegd. Overgewicht kan veel ziektes veroorzaken: zoals bepaalde vormen van kanker, problemen met hart- en bloedvaten, diabetes type 2, gewrichtsklachten, impotentie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is dus belangrijk dat we bij overgewicht er met spoed wat aan… Read More »