Afvallen wil ik wel, maar hoe?

  Afvallen wil ik wel, maar hoe is een vraag die je vaak hoort. Voor velen is afvallen noodzakelijk. In de regel hebben personen die te zwaar zijn al meerdere diëten geprobeerd, maar niets heeft geholpen. Dat is frustrerend en daardoor hebben ze het lijnen al opgegeven. Dat is jammer want er is nu een… Read More »

Hoe kunnen we gezond afvallen?

Wanneer we kijken naar wat we dagelijks in onze mond stoppen, moeten we eerlijk toegeven dat het vaak verkeerde producten zijn, waarbij we kunnen zeggen dat het niet gezond is. Vaak eten we producten die te veel verkeerde vetten, koolhydraten en dergelijke bevatten. Wanneer je te veel overtollig lichaamsvet hebt, is het belangrijk dat je… Read More »

Afvallen met een dieet

Wanneer je wilt afvallen met een dieet is daar natuurlijk niets op tegen. Je moet dan wel gebruik maken van een dieet waarbij je de juiste voedingsstoffen tot je neemt. Momenteel is “vegan” eten erg in opkomst. Daarbij moet je niet denken dat je hierdoor zult afvallen. Door veganistisch te eten, neem je geen dierlijke… Read More »

Wil je afvallen?

Ben je te zwaar dan zul je zeker willen afvallen. In de regel heb je al meerdere diëten geprobeerd, maar niet een dieet heeft geholpen. Overgewicht veroorzaakt vaak problemen.Wil je afvallen is daarom vaak niet alleen een vraag die gesteld kan worden, maar is vaak noodzakelijk. Het belangrijk dat je een dieet neemt waarbij je… Read More »

Slank en gezond

  Een persoon die overtollig lichaamsvet heeft, zal zich er vaak niet prettig bij voelen. Zij willen slank en gezond worden. Daarbij is de vraag hoe ze dat kunnen bereiken? Overtollig lichaamsvet is niet mooi om naar te kijken, maar het is wel gevaarlijk voor de persoon die het heeft. Wanneer je overtollig lichaamsvet hebt,… Read More »

Afvallen vaak een pure noodzaak

In veel westerse landen hebben de mensen die er wonen last van overgewicht. Velen hebben overgewicht of obesitas (ernstige vorm van overgewicht). Er is te veel overtollig vet in het lichaam opgeslagen. Wanneer je niet goed eet en meer energie binnenkrijgt dan je daadwerkelijk verbrandt, krijg je overgewicht. Afvallen vaak een pure noodzaak als je… Read More »

Afvallen en slank naar het strand

Afvallen en slank naar het strand is nog mogelijk, ook al heb je overgewicht. Daarvoor is het belangrijk dat het overtollig lichaamsvet verdwijnt. Je zou een dieet kunnen volgen waarmee je wel 15 kilogram kunt afvallen in 14 dagen. Dat is het zogenaamde crashdieet. Je valt daar inderdaad ontzettend veel mee af en dat in… Read More »

Afvallen met stress

Wanneer je gezond wilt afvallen moet je om je lichaam goed te laten functioneren naast het eten van de juiste voeding er ook voor zorgen dat je lichaam niet te veel stress ondervindt. Een beetje gezonde fysieke en/of mentale stress is goed voor het menselijk lichaam. Het helpt juist het lichaam goed te laten functioneren.… Read More »

Afvallen zonder een jojo-effect

  Er zijn veel mensen die graag willen afvallen en daarvoor al meerdere diëten hebben geprobeerd. Zij werden steeds weer teleurgesteld, omdat ze na het stoppen van het dieet weer zwaarder werden. Soms werden ze zelfs nog zwaarder dan voordat ze aan het dieet begonnen. Dat noemen we het jojo-effect. Afvallen zonder een jojo-effect is… Read More »