Ben je te zwaar, dan moet je afvallen.

By | februari 6, 2020

 

Te dik is gevaarlijk

Veel te dik

We kunnen zeggen dat de Nederlanders in het algemeen steeds dikker worden. De helft van de bevolking tussen de 30 en 70 jaar hebben overgewicht.

Wanneer we naar het verschil kijken kunnen we aangeven dat ongeveer 60% van de mannen te zwaar zijn en 44% van de vrouwen.

Het wordt dus hoog tijd dat we daar wat aan gaan doen, omdat zelfs een op de zeven van te zware personen een ernstig gezondheidsrisico hebben. Ben je te zwaar dan moet je afvallen.

Een slank gewicht door gezonde voeding en sporten

Een gezond lichaam

Ben je te zwaar dan moet je afvallen.

Je kunt gerust zeggen dat als je te zwaar bent, je voor je gezondheid moet afvallen. Ondanks dat we het allemaal weten, komen er steeds meer dikke mensen bij.

Vooral wanneer mensen een dikke buik hebben is dat gevaarlijk. Buikvet is namelijk een belangrijke graadmeter voor het risico op bijvoorbeeld diabetes en hart- en vaatziektes. Juist het vet in de buikholte is erg gevaarlijk.

Daarom kun je zonder meer zeggen dat als je te zwaar bent je MOET afvallen.

Te zwaar

Als je te zwaar bent moet je afvallen.

Diëten

Veel personen die te zwaar zijn hebben over het algemeen wel een of meerdere diëten geprobeerd.

Wanneer ze zich lieten verleiden tot het volgen van een crashdieet, kwamen ze vaak bedrogen uit. Je kunt een dergelijk dieet niet volhouden. Hierbij moet je jezelf uithongeren en dat is nu juist iets wat je nooit moet doen.

Laat je nooit beïnvloeden door advertenties of reclames die beweren dat je wel gemakkelijk in 14 dagen 15 kilogram kunt afvallen. Je kunt dat wel doen en even veel afvallen, maar je houdt dat NOOIT vol. Wanneer je noodgedwongen moet stoppen zal je zwaarder worden en snel ook. Vaak nog zwaarder dan voordat je aan het crashdieet begon.

Je moet dagelijks de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen. Je moet energie hebben om je werkzaamheden te kunnen verrichten. Daarom moet je dagelijks goede koolhydraten eten, goede vetten, eiwitten, mineralen en vitaminen.

Wil je een gezond dieet en toch lekker blijven eten, klik dan hier!

De snelle koolhydraten

Koolhydraten

Koolhydraten moeten we dagelijks eten. Ze leveren niet alleen de energie die we nodig hebben, maar ze bevatten ook vezels die belangrijk zijn voor je darmen.

We moeten wel de goede koolhydraten eten. Er zijn snelle en langzame koolhydraten.

Snelle koolhydraten geven in het lichaam snel en veel suikers af. Het lichaam gebruikt de suikers voor onze energie. Het lichaam moet de suikers wel kunnen verbranden. Wat niet door het lichaam kan worden verwerkt, wordt als vet opgeslagen en dat moeten we nu juist voorkomen.

Daarom moeten we de langzame koolhydraten nuttigen. Ze geven ook wel suikers af voor de energie, maar veel minder en langzamer. Het lichaam kan deze suikers gewoon verbranden.

Olijfolie is een gezonde vet soort

Vetten

Het is ook belangrijk dat we vetten gebruiken, maar ook hierbij kunnen we zeggen dat het de goede vetten moeten zijn.

Er zijn drie soorten vetten, de onverzadigde (goede vetten) de transvetten (zeer slechte vetten) en de verzadigde vetten (slechte vetten).

De goede vetten zijn over het algemeen de plantaardige vetten.

We hebben vetten nodig net als koolhydraten en eiwitten als brandstof voor ons lichaam. Het levert energie dat we dagelijks nodig hebben om te kunnen functioneren.

Het lichaam gebruikt ook essentiële vetzuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken. Die halen we uit de voeding zoals oliën en vis.

We hebben ook vitamines nodig die alleen in vetten oplossen zoals de vitamines A, D, E en K. Daarom hebben we dus ook de goede vetten nodig.

Vetten leveren ook de bouwstenen voor de celmembranen van onze lichaamscellen.

Je moet wel de goede vetten gebruiken en niet de verzadigde of de transvetten.

Een goed dieet.

Je moet een goed dieet gebruiken om af te vallen. Het moet er een zijn waarbij je lekker kunt blijven eten en daarbij gezond, fit en energiek wordt.

De Afslank Receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel

Dat is mogelijk door het dieet van Oscar Helm te gaan gebruiken. Het is een van de populairste diëten, omdat de resultaten bijzonder goed zijn.

Oscar Helm heeft het boek de Afslank Receptenbijbel geschreven. Daarin staan meer dan 100 overheerlijke recepten. De maaltijden zijn allemaal binnen een half uur te bereiden. De ingrediënten zijn goedkoop en in iedere supermarkt verkrijgbaar.

Omdat de maaltijden zo heerlijk zijn, zal het hele gezin er graag van meegenieten. Het hele gezin zal gezond, fit, energiek en slanker worden.

Je hoeft zelf niet meer na te denken wat je nu wel of niet mag eten. De maaltijden bevatten allemaal de juiste voedingsstoffen die je mag en moet hebben.

Wanneer je het boek de Afslank Receptenbijbel aanschaft, leer je niet alleen gezonde maaltijden te maken, maar je kunt na een bepaalde periode, zonder het boek te raadplegen, zelf gezonde maaltijden maken.

Het gratis bonuspakket

Het gratis bonuspakket

Gratis bonussen

Je krijgt bij je bestelling ook een aantal gratis bonussen. Zo krijg je onder andere een boek om lekkere tussendoortjes te maken. Ze worden ook uit de goede voedingsstoffen bereid en zijn ook allemaal even lekker.

Ga dus snel aan de slag als je wilt afvallen. Ben je te zwaar dan moet je afvallen om ervoor te zorgen dat je weer fit en gezond wordt.

Ben je te zwaar dan moet afvallen om gezond te worden. Dat kun je doen door naar de website van Oscar Helm te gaan.

De personen die zijn dieet gebruiken zijn bijzonder enthousiast over de resultaten die ze bereikt hebben.

Wacht dus niet en start ook direct. Klik daarvoor hier!

Wanneer je dieet van Oscar Helm vergelijkt met andere diëten kun je zeggen dat dit een goed, lekker en goedkoop dieet is. Je zult niet merken dat je met een dieet bezig bent en je zult nooit meer honger hoeven te lijden.

Gezond door een andere levenswijze

Gezond door een andere levenswijze, het dieet van Oscar Helm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *