Afvallen wil ik wel, maar hoe?

By | september 28, 2019

 

Een gezond en slank lichaam

Afvallen wil ik wel, maar hoe is een vraag die je vaak hoort. Voor velen is afvallen noodzakelijk. In de regel hebben personen die te zwaar zijn al meerdere diëten geprobeerd, maar niets heeft geholpen.

Dat is frustrerend en daardoor hebben ze het lijnen al opgegeven. Dat is jammer want er is nu een mogelijkheid waarbij je zeker gewicht gaat verliezen en waarbij je lekker kunt blijven eten.

In veel gevallen worden er diëten gebruikt om in een korte tijd veel gewicht te verliezen. Dat is nu juist helemaal verkeerd. Je moet niet proberen om bijvoorbeeld in 14 dagen tijd 15 kilogram aan gewicht te verliezen. Doe je dat wel, dan weet je zeker dat het zal mislukken.

Afvallen wil ik wel, maar hoe?

Ga zeker geen crashdieet volgen waarbij je in 14 dagen wel 15 kilogram kunt afvallen.
Bij dit dieet is het inderdaad mogelijk om in een korte periode zoveel gewicht kwijt te raken. Alleen is een crashdieet niet vol te houden.

We moeten dagelijks onze voedingsstoffen binnenkrijgen waaruit we de energie kunnen halen om de dagelijkse werkzaamheden te kunnen verrichten.

Crash dieet is ongezond

Crash dieet

Wanneer we noodzakelijkerwijs moeten stoppen met het crashdieet, omdat we moe en lusteloos worden en geen energie meer hebben om de werkzaamheden te kunnen verrichten worden we weer snel zwaarder. Vaak worden we nog zwaarder dan voordat we aan het crashdieet begonnen.

Je moet een dieet volgen waarbij je lekker kun eten en geen honger hoeft te lijden.

Dat dieet is het dieet van Oscar helm.

 

Overtollig lichaamsvet

Wanneer we last hebben van overtollig lichaamsvet moeten we daar zeker wat aan d

Je moet regelmatig je gewicht controleren

Je moet regelmatig je gewicht controleren

oen.
Overtollig lichaamsvet kan ziektes veroorzaken zoals hart- en vaatziektes, maar ook een verhoogde bloeddruk, kanker, diabetes type 2 en nog veel meer andere kwalen.

Ook kunnen je organen in het vet komen te liggen als je te veel overtollig lichaamsvet hebt. Ze kunnen dan nog maar soms voor 50% hun werk doen. Je moet er niet aan denken dat bijvoorbeeld je nieren nog maar voor 50% werken.

Bij het gebruik van het dieet van Oscar Helm gebruiken we altijd de juiste hoeveelheden goede voedingsstoffen.

 

Zoek niet langer als je gezond wilt afvallen. Klik hier!

Voedingsstoffen

In de Westerse landen eten we vaak koolhydraten, eiwitten, vetten, mineralen en vitamines. We moeten gezond afvallen. Die mogelijkheid is er. Volg een dieet waarbij je lekker kunt blijven eten en toch kunt afvallen, waarbij je ook niet hoeft te sporten.

Zo’n dieet bestaat uit eiwitproducten, koolhydraatarme producten en goede vetten, mineralen en vitaminen.

Eiwitten zijn de bouwstenen voor ons lichaam, dus zeer belangrijk. Wanneer als we eiwitrijke maaltijden gebruiken, zijn we ook eerder verzadigd wat dus ook weer meehelpt tijdens het afvallen.

De snelle koolhydraten

Koolhydraten hebben we nodig, omdat daar veel vezels inzitten die weer meehelpen om je darmen gezond te houden en te zorgen voor een goede spijsvertering.

Wanneer we koolhydraten eten, bijvoorbeeld brood en pasta, wat de snelle koolhydraten zijn, kunnen we beter langzame koolhydraten gebruiken en niet de snelle.

Koolhydraten geven suikers af in ons lichaam voor de energie die we nodig hebben. Deze suikers worden door het lichaam verwerkt. De suikers die het lichaam in een korte tijd niet verwerkt kunnen worden, worden opgeslagen als vet. Dat moeten we juist niet hebben.

We moeten dus een dieet gaan volgen waarbij het een uitgebalanceerd geheel wordt tussen de koolhydraten, vetten en eiwitten.

Samenstellen van een goed dieet

We kunnen zelf een dieet gaan samenstellen. Dat is zeer veel werk en je moet je dan echt gaan verdiepen in de producten.

Je hebt dagelijks de juiste hoeveelheden voedingsstoffen nodig zoals: de koolhydraten, vetten, eiwitten, mineralen en vitaminen.

Zo’n dieet is er. Je kunt daarvoor het dieet van Oscar Helm gebruiken. Het is momenteel een van de populairste diëten, omdat het zo goed werkt.

Je verbrandt vanaf dag een lichaamsvet waardoor je gezond, fit en energiek wordt. Je valt ongeveer 2 kilogram per week af dat het maximum is om af te vallen bij een goed dieet.
De maaltijden die je kunt maken, zijn zo lekker dat ze door het hele gezin kunnen worden gegeten.

Voedingsdeskundige Oscar Helm

Oscar Helm Voedingsdeskundige

Oscar Helm

Oscar Helm heeft het boek “de Afslank Receptenbijbel” geschreven.

De Afslank Receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel

De recepten voor de maaltijden die je kunt gebruiken staan in het boek. In het boek staan meer dan 100 verschillende heerlijke gezonde maaltijden.

Oscar Helm weet als geen ander dat er overdag ook behoefte is aan tussendoortjes. Daarvoor worden er gratis extra bonussen toegevoegd om gezonde snacks te kunnen maken.
Het is het meest complete gezonde en goedkope dieet wat er te vinden is. Kijk naar alle gratis bonussen die je krijgt.

Laat je geen andere diëten aanpraten, want die helpen allemaal maar tijdelijk.

Door hier mee te beginnen, zal je een andere manier van leven krijgen en zal je energieker worden.

Vrouwen zullen in een korte periode weer trots met een strakke buik over het strand kunnen lopen.

Je hoeft er niet bij te sporten maar bewegen is natuurlijk altijd gezond. Ga dagelijks een uur wandelen of fietsen. Je zult je daarbij ook beter gaan voelen. Zeker omdat je magerder dus gezonder aan het worden bent.

Begin aan dit dieet van Oscar Helm als je wekelijks ongeveer 2kilogram wilt afvallen. Je kunt bij dit dieet ook zonder moeite op je gewicht blijven.

Levenswijze

Het zijn niet alleen de recepten die in het boek van Oscar Helm staan.

In het boek word je geleerd hoe je gezonde maaltijden kunt samenstellen. Na een verloop van een bepaalde tijd heb je het boek niet meer nodig.

Je gaat automatisch een andere manier van leven toepassen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *